Ziua Națională a României 2019

10 Decembrie 2019

Dragi prieteni,

Pe 1 Decembrie 2019, a fost o sarbatoare romaneasca impresionanta! Va multumim tuturor celor care au sarbatorit impreuna cu noi toti ziua de 1 Decembrie in New Haven, Connecticut. Multumim ca ati calatorit pe o vreme de iarna imprevizibila pentru a fi alaturi de caldura sufletului romanesc din aceasta partea a Americii. Prin aceasta, am fost alaturi de toti fratii si surorile noastre din intreaga lume la sarbatoarea Marii Uniri.

Multumim copiilor artisti condusi de Mirela Panaitisor si Iuliana Roata care au cantat piese instrumentale live si piese corale; o seama de artisti romani au expus lucrari de arta. Multumim sponsorilor, donatorilor si celor care au gatit bucate romanesti excelente. Multumiri aducem intregii echipe de voluntari membri ai organizatiei Romanul care au ajutat la organizarea acestui eveniment. 

De asemenea, multumim Consulatului Onorific al Romaniei in Connecticut pentru sprijinul acordat de dna. Dana Bucin.

La aceasta sarbatoare nu am uitat pe cei care au cazut pentru faurirea Romaniei Mari de acum 101 ani, nici pe cei cazuti la revolutia din 1989 pentru dreptul nostru de a fi liberi; un servicu religios de comemorare a avut loc la inceputul evenimentului. Am avut onoarea sa invitam in mijlocul nostru pe dl. Indrei Ratiu, un membru marcant al luptei pentru democratie in Romania.

Va multumim tuturor inca o data pentru sprijin si incredere. 

La Multi Ani, Romania!

Imagini de la eveniment pot fi gasite pe pagina Romanul pe Facebook

   

 

1 Decembrie 2019

 

Sărbătorim 101 ani de la Marea Unire – Duminică, 1 decembrie 2019, ȋncepând cu ora 4 pm

Sala de evenimente a bisericii St. Michael the Archangel569 George Street, New Haven, CT 06511
(parcare gratis vis-à-vis de biserică, faceti dreapta din George Street)

Rezervări de locuri: SOLD OUT! 

Ne pare rău, dar nu mai avem locuri disponibile la acest eveniment!

Bilete nu vor fi disponibile la ușă pentru persoanele care nu au rezervat în avans.

  • Adulți intrare generală: $45 • Adulți membri activi Românul Corp $40
  • Studenți și seniori (peste 60 de ani): $35 • Adolescenți (13-18 ani): $25 • Copii (6 – 12): $10 • Copii sub 6 ani: gratuit

Programul serii:

4 – 5 pm – Recepție (aperitive)
5 – 6 pm – Moment solemn urmat de Program cultural și artistic (corul de copii Românașul si Hora Unirii, invitati speciali)
6 – 7 pm – Masa festivă cu preparate culinare de la A Villa Louisa, Alina’s Cakes & Cookies, Alexandra’s Bakery, Sylvia’s International Restaurant. Cash bar.
7 pm – Muzica si jocuri romanesti (Iuliana Roată, Larisa Bulachi, DJ Bogdan)
8 pm – Tombolă cu obiecte de arta si Sherry wine (Jerez) din anul 1989.
* Seara continuă cu muzică și joc până la 11 pm

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!


Dacă doriți să faceți o sponsorizare pentru eveniment, puteți accesa www.romanulonline.org/sponsor. Toate nivelurile de sponsorizare includ un spațiu în broșura evenimentului (booklet), listarea afacerii pe site-ul Românul și al Consulatului Onorific al României în CT.

Pentru donații, accesați www.romanulonline.org/donations

Mulțumim membrilor Românul Corp, sponsorilor, voluntarilor, donatorilor și tuturor prietenilor noștri care contribuie la succesul acestui eveniment!