Fetele din Botosani in CT – 3 Martie 2024

Impresii de dupa eveniment:

Felicitări organizației Românul pentru organizarea acestui eveniment cultural. A fost o seară deosebită în special pentru potpuriul melodii interpretate cu o grație și pasiune emoționantă. Fetele din Botoșani ne-au plimbat o măiestrie aparte prin toate zonele României și astfel s-au auzit voci cristaline și emoționante reprezentând fiecare soră iubita noastră România.

Copiii noștri s-au strâns în unitate în horă românească și au săltat cu energie să ne arate că astfel de evenimente au o importanță critică pentru educarea lor ca români aici în America. Așteptăm cu nerăbdare următorul eveniment și suntem pregătiți cu ciuboțelele de dans și cu ii romanești să ne adunăm din nou în spirit romanesc.

Multumim din suflet organizatiei Românul pentru o seara in care ne-am simtit ca acasa, am cantat, am dansat si am ras impreuna ca intr-o familie de români.

Multumim mult organizatiei Romanul pentru spectacolul oferit!! Ne-am simtit extraordinar!!

Mărţişor 2024

Sunday, March 3, 2024 – 5 PM

St. Michael Church Social Hall, 569 George St, New Haven, CT 06511

 Reserve tickets online at www.romanulonline.org/fetele-din-botosani

 Event organized in partnership by Românul Corp of Connecticut and Romanian Cultural Heritage, Atlanta, GA.

Online tickets: $60 per person, At the door: $70 per person

Payment is accepted as a donation and it can be completed by using the Donate button below

Free admission for children under 16, but please consider adding a donation to Romanul when you make the payment using the Donate button below. Thank you!  

Light refreshments & Cash bar available