MEMBERSHIP APPLICATION

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Puteţi contribui în diverse moduri la succesul organizaţiei, de la donaţii materiale până la a vă oferi timpul în activităţile organizaţiei, dar a deveni membru cu drept de vot în cadrul organizaţiei este cea mai importantă contribuţie, participarea dvs. asigurând îndeplinirea misiunii organizaţiei Românul, de a consolida forțele comunității românești. Pentru a deveni membru, citiți misiunea și obiectivele organizației, completaţi formularul, selectați ”I AGREE” (”Sunt de acord”) și apoi trimiteți formularul. Cotizațiile membrilor organizației sunt scutite de taxe federale (sunt „tax exempt”).

    APPLY BY MAIL

    APPLY BY MAIL

    If you wish to apply by mail, please print and fill out the form below and mail it together with a check for the annual membership of $50 ($25 for students and seniors) to Românul Corp, P.O. Box 1483, Fairfield, CT 06825.

    Dacă doriți să completați de mână formularul de înscriere, imprimați fișierul alăturat, și trimiteți formularul completat împreună cu un check pentru ”Românul Corp.”, reprezentând valoarea cotizației anuale ($25 pentru studenți până la 25 de ani, $25 pentru seniori de la 60 de ani, sau $50 – cotizația individuală pentru restul cazurilor), la adresa: Românul Corp, P.O. Box 1483, Fairfield, CT 06825